Eduardo del pueyo

Muzikale centrum

 

Jean-Claude Vanden Eynden


Artistieke Leider van het Eduardo del Pueyo Muzikale Centrum, Jean-Claude Vanden Eynden is een van de grootste pianist en pedagoog van zijn generatie. Hij gaf les in het Koninklijk Muziekconservatorium van Brussel en in de Koningin Elisabethkapel.


Contact


jeanclaudevandeneynden.com

jcvde@skynet.be

Véronique Bogaerts


Laureaat van de Internationale Muziekwedstrijd Koningin Elisabeth van België in 1980, Véronique Bogaerts bouwde een opmerkelijke carrière op als solist en concertist, zowel in België als in het buitenland.


Véronique Bogaerts is ook docente aan het Koninklijk Muziekconservatorium van Brussel. Ze heeft ook les gegeven aan de Koningin Elisabethkappel.

Françoise Wel


Françoise Wel is sinds meerdere jaren docente aan de conservatoria van Bergen en Brussel, hooglerares aan de Academie Sint-Pieters-Woluwe en tevens professor en onderwijsdirecteur bij het Eduardo Del Pueyo Musical Centre.


Françoise Wel volgde haar opleiding aan het CNSM in Parijs en vervolgens in België. Ze was leerlinge van Eduardo Del Pueyo en gaf vele concerten in binnen- en buitenland. Ze wordt ook regelmatig uitgenodigd als jurylid, in het bijzonder aan het Brusselse Conservatorium.

Patricia Montero


Patricia Montero werd gevormd door Pierre Sancan aan de CNSM in Parijs en vervolgens 9 jaar door Eduardo Del Puyeo. Ze is een briljante pianist en pedagoog met veel ervaring: eerst was ze docente in de klas van Jean-Claude Vanden Eynden, en later werd ze professor aan het Conservatorium van Bergen en Brussel.


Patricia Montero heeft vele onderscheidingen, waaronder “Ereburger” van de stad Dallas. Ze geeft ook regelmatig Masterclasses in Mexico en Spanje.

Alain Manche


Alain Manche is opgeleid door Madame Ccux-Biron en meester Jean-Claude Vanden Eynden van het Brusselse Conservatorium. Hij is professor aan de academies van Watermaal-Bosvoorde, Sint-Pieters-Woluwe en het muziekcentrum Eduardo Del Pueyo.


Alain Manche geeft regelmatig concerten en is gespecialiseerd in het repertoire dat de aanpak van zogenaamde “serieuze” muziek voor kinderen moet aanmoedigen.

Sarah Dupriez


Sarah Dupriez werd geboren op 3 november 1983, ze studeerde  in haar geboorteplaats en vervolgens in Helsinki en Hamburg. Ze won verschillende nationale en internationale prijzen.


Sarah Dupriez geeft les aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, in het Eduardo Del Pueyo Muziekcentrum en dirigeert het Met Moed Vooruit Jeugdorkest. Ze is te zien op de meeste Belgische podia en in de buurlanden.